DELODAJALCI
Podjetja in samostojni obrtniki

Kdo smo?
Mladinski servis Velenje je podjetje, ki posreduje občasna in začasna dela za študente, dijake in pavzerje. Od leta 1991 smo posredovali preko 145.000 del, uspešno pa sodelujemo s številnimi podjetji po vsej Sloveniji. Delujemo po pravilih koncesijske pogodbe in na podlagi potrdila o koncesiji, ki nam ga je podelilo Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve.

Smo mlado, a že izkušeno podjetje in zaposlujemo mlade ljudi. Sedež podjetja je v Velenju, svoje poslovalnice pa imamo tudi v Slovenj Gradcu.

Zakaj je dobro poslovati z nami?
Dokazali smo, da nismo samo posredniki del, ampak s svojim poslovanjem omogočamo tudi lažje delovanje Študentske organizacije Slovenije. Vsako leto ji namenimo znaten del finančnih sredstev.

Če sodelujete z nami tudi Vi posredno prispevate sredstva za kvalitetnejše preživljanje prostega časa naši mladini in otrokom. Za študente, ki so pri Vas opravljali delo pa pomeni, da bodo dobili plačilo še isti dan, ko boste Vi poravnali račun.

Kaj morate storiti, ko se pri Vas pojavi potreba po delavcu?
Če potrebujete začasno ali občasno pomoč pri delu v podjetju ali na terenu, nas pokličite na brezplačen telefon 080 15 34 ali pa svoje potrebe po delovni sili oddate preko spodnjega obrazca, mi pa Vam bomo z veseljem priskrbeli enega ali več študentov.

Študent mora pred pričetkom dela pri nas dvigniti napotnico ali pa jo lahko zanj naročite tudi Vi. Ko študent delo opravi, mu izpolnete napotnico in jo vrnete na servis. Na podlagi vrnjene napotnice naš servis izstavi račun, ki se Vam šteje v stroške podjetja.

Delo študenta preko napotnic Mladinskega servisa Velenje je Vaša najugodnejša rešitev, saj pomeni nižjo ceno dela in manjši strošek na enoto proizvoda. Na neto znesek, ki ga bo prejel študent kot plačilo za svoje delo, na računu prištejemo še 12% manipulativnih stroškov, 2% dodatne koncesijske dajatve in 20% DDV na ti dve dajatvi. Obdavčeni sta torej le koncesijski dajatvi, ne pa tudi študentsko delo.

Dodatne informacije o napotnicah najdete v rubriki Napotnice.

Če želite postati naš poslovni partner in izvedeti več o pravilih poslovanja, kliknite tukaj, pokličite brezplačen telefon 080 15 34 ali pa se osebno oglasite v eni od naših poslovalnic. Veselimo se Vašega obiska.

Prepričani smo, da bo vzajemno poslovanje vsem v obojestransko zadovoljstvo.

 

Potreba po delovni sili

 

Naziv podjetja

 

Naslov podjetja

 

Občina

Pošta

 

Davčna številka

 

Telefon

 

Telefax

 

Kontaktna oseba

 

Število študentov

 

Potrebujemo

 

Opis dela

 

Urna postavka

SIT/uro

 

Začetek dela

     
 

 

 
 

| Naročanje napotnic | Članstvo | Delodajalci | Poslovalnice | Potrdilo po napotnici | Domov | Pošta |